Profil

20120312-223417.jpg

Morten og Marco på dæmningen ved Gjøl

Navn: Morten Vestergaard

Født: 050779

Højde: 184 cm

Vægt: 70 kg

Startet med Triathlon: 2010

Favorit disciplin: Jeg har ikke nogen decideret farvorit disciplin, og det er netop denne alsidighed som findes i de tre meget forskellige discipliner som jeg er vild med. Den giver mulighed for at træne målrettet året rundt, dog med ændret fokusområder. Meget fokus på cykling igennem forår og sommer, imens løbet får øget fokus igennem vintermånederne. Dette er helt ideelt for mig, da man derved kan arbejde målrettet året rundt og samtidig blive en bedre triathlet.

Profil:Jeg bor i Nørresundby med min kæreste og vores 2 årige datter Astrid.

Arbejdsmæssigt er jeg ansat som ambulancebehandler ved Falck i Aalborg.

Min fascination og interesse for triathlon går nogen år tilbage, men jeg er først blevet aktiv triathlet i 2010 hvor jeg gennemførte Copenhagen Challenge. Efterfølgende var  fascinationen og interessen om muligt blevet endnu større.

I 2009 var jeg udsendt til Afghanistan med de danske styrker og her blev beslutningen om at køre triathlon grundlagt. Jeg lovede mig selv at hvis jeg kom hjem med begge ben i behold, så skulle de bruges til at køre triathlon med. Dette løfte blev overholdt og jeg begyndte at træne på må og få og jeg famlede mig lidt frem, da min erfaring med endurance-sport var begrænset. Efterfølgende har det bare taget lidt om sig,og træningen er nu blevet en uundværlig del af min hverdag.


Skriv en kommentar