Triathlons

IronMan:

Indtil videre har kun en mand på holdet en fuld iron distance på programmet. MV skal til Roth i Tyskland, hvor målet er at køre en tid omkring 09:45. På en god dag, er selv Legendens tid fra 89 i fare, men vi får se. Holdets ældste mand er ihvertfald i super form allerede, så jeg ved godt, hvor jeg sætter mine penge.

http://www.challenge-roth.com/en/news/newsmeldungen/2011_02_23_1.html 

1/2 IronMan:

DM i Aalborg

Indtil videre stiller Lund, som den eneste op til DM på den halve distance i Aalborg, da det samtidig er hans første triathlon på den distance, er forventningerne meget høje!

Cykelruten blev testet i går og den er flad, med to små stigninger. Til gengæld ligger den lige ud til Limfjorden og går Øst/Vest, så den er yderst vindfølsom. Se mere om løbet og ruterne på: http://aalborgtriathlon.dk/

Silkeborg 1/2 Ironman

Den 26. August kører Lund, (muligvis også Anders og MV) 1/2 IM i Silkeborg. Se løb og optakt på: http://www.silkeborgtriathlon.dk/news.php

Korte distancer:

Alle på holdet har meldt ud, at der i år skal prøves noget nyt – derfor kører vi 4:18:4 stævnet, som afholdes i Aalborg d. 23. Juni. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at træningen ikke er målrettet mod at køre så korte distancer – men det bliver fedt at prøve formen af og give den max gas.

Lund og MV skal bruges løbet, som test-race af setup m.m. henholdsvis til 1/2 ironman i Aalborg (DM) og Challenge Roth (EM).

www.kmdaalborg4184.dk/index.php?lang=da 

Skriv en kommentar